BYGG

Allt inom bygg

C.Sjögren är ett företag som antar sig alla typer av bygguppdrag – inget projekt är för litet eller för stort. Idag är vi över 10 anställda och består av ett starkt team präglat av stor kunskap, yrkesstolthet och engagemang. Vår samlade kompetens inom bygg gör att vi vet vad som krävs för att samordna och genomföra projekt av olika karaktär.

Professionellt genomfört uppdrag

Som kund är du i trygga händer då det i varje uppdrag finns en ansvarig byggledare som ser till att projektet tas från start till mål. Vi arbetar med transparens och en öppen dialog där vi alltid är lyhörda och lyssnar på kundens önskemål. Oavsett om du anlitar C.Sjögren till ett stort bygge eller en mindre renovering kan du med andra ord lita på ett professionellt genomfört uppdrag. När vi jobbar är det med utgångspunkt i några viktiga ledord:

KVALITET – FÖRSTKLASSIGA RESULTAT OAVSETT PROJEKTET STORLEK

ENGAGEMANG – YRKESSTOLTA HANTVERKARE SOM BRINNER FÖR SITT HANTVERK

SERVICE – KUNDEN GÅR FÖRST I ALLA LÄGEN

Nöjd-Kund-Garanti

Vi fokuserar på kvalitet och månar alltid om nöjda kunder – det sistnämnda grundar sig i att många löften infrias. Rimliga priser är en sak vi uppfyller samtidigt som vi garanterar kvalitet på alla utförda jobb. Självklart ger vi våra kunder ”nöjd-kund-garanti”, vilket innebär att vi gör klart tills du blir nöjd.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS