Markarbete Nykvarn

Grundarbete, dränering, markanläggning, schaktning, vatten och avloppsarbeten och andra typer av grävarbeten. Vi utför markarbete i Nykvarn, Södertälje och hela Stockholm. 

dränering stockholm

Specialister på markarbete

Vi utför många olika byggtjänster men har också specialiserat oss på markarbeten. Inom det begreppet ingår till exempel grundarbete, dränering, markanläggning, schaktning, vatten och avloppsarbeten och andra typer av grävarbeten. C. Sjögren Entreprenad tillhandahåller en effektiv maskinpark och vi ser även till att ha ett miljöperspektiv inom alla våra uppdrag.
Söker du helhetslösningar inom markarbeten är vi den ultimata firman.

Markarbete Södertälje, Nykvarn, Stockholm

När det gäller markarbete är det avgörande att anlita en pålitlig partner med expertis och erfarenhet. CSEAB är ditt förstaval när du behöver hjälp med markarbete av högsta kvalitet. Vi har en rad framgångsrika projekt bakom oss och vårt engagemang för att leverera överlägsen service har gjort oss till en av aktör att lita på inom branschen. 

Vi utgår från Nykvarn men arbetar i stora delar av Stockholmsregionen inklusive Södertälje, Järna, Gnesta, Mariefred m.m.

På den här sidan beskriver vi kortfattat om våra olika specialiteter inom markarbeten och varför vi är den bästa partnern för dina behov. 

Vi utför en rad olika markarbeten och det finns därför en stor chans att vi kan vara den perfekta partnerna för dig och ditt projekt, även om det du behöver hjälp med listas här. Kontakta oss idag och beskriv ditt projekt!

Dränering

Inom ramen för markarbete är dränering en avgörande komponent som spelar en central roll i att bibehålla fastighetens långsiktiga integritet. Den primära uppgiften för ett effektivt dräneringssystem är att säkerställa att din fastighet förblir torr, även under extrema väderförhållanden, samtidigt som den skyddar mot potentiella vattenrelaterade problem som översvämningar.

Vad som verkligen sätter CSEAB isär från konkurrenterna är vår goda erfarenhet inom området dränering. Vi arbetar med Isodräns isoleringssystem och är certifierade av företaget. 

Med en rad framgångsrika projekt bakom oss har vi etablerat oss som experter inom dränering som passar varje fastighets unika behov. Vi inser att varje fastighet är unik och därför kräver en unik behandling. 

Vi börjar med att noggrant bedöma dina fastighets specifika förhållanden och behov. Denna initiala utvärdering är kritisk för att identifiera eventuella potentiella problemområden och skapa en skräddarsydd plan för dränering som kommer att fungera bäst för just din fastighet. 

Vi strävar alltid efter att leverera ett jobb som inte bara är effektivt, utan också kostnadseffektivt, vilket innebär att vi inte slösar på resurser i onödan.

CSEAB är stolta över vårt rykte för att garantera effektiv dränering som skyddar din fastighet mot vattenrelaterade hot. 

Vårt fokus på kvalitet och detaljer, tillsammans med vår unika förmåga att anpassa våra lösningar till dina specifika behov, gör oss till det självklara valet när det gäller dränering inom markarbete. 

Med oss kan du lita på att din fastighet är i trygga händer och att din investering kommer att skyddas på bästa möjliga sätt. Vi har utfört dräneringar i Stockholm och i kommuner såsom Nykvarn, Södertälje, Gnesta, Järna och Mariefred med flera.

Klicka vidare här om du vill läsa mer om dränering Nykvarn

bygge av husgrund

Betong och grundarbete

CSEABs engagemang för att skapa långvariga och hållbara fastigheter sträcker sig långt bortom bara markytan. Vår expertis omfattar även betong- och grundarbete, en avgörande aspekt för fastighetens stabilitet och pålitlighet. 

Vi är stolta över att ha framgångsrikt slutfört ett flertal projekt inom detta område och har etablerat oss som specialister i konsten att säkerställa att din fastighets grund är stadig och motståndskraftig.

Vare sig det handlar om att skapa en helt ny byggnad, genomföra reparationer på den befintliga grunden eller renovera grundstrukturen, så kan du tryggt lita på CSEAB för att leverera högsta kvalitet. 

Vårt dedikerade team arbetar tillsammans för att säkerställa att varje projekt möter och överträffar dina förväntningar.

När det gäller nybyggnation, innebär vårt betong- och grundarbete att skapa en grund som är både stark och hållbar, vilket är grundläggande för en långvarig fastighet. 

Vi tar hänsyn till markens specifika förhållanden och fastighetens krav för att utforma och bygga en grundstruktur som kommer att hålla över tid.

Vid reparationer eller renoveringar av befintliga grundstrukturer har vi den nödvändiga expertisen för att identifiera eventuella problem och implementera effektiva lösningar. Vår målsättning är att återställa din fastighets grund till sitt ursprungliga skick eller förstärka den för att förlänga dess livslängd.

Du ska kunna lita på ett företag som CSEAB att leverera betong- och grundarbete av högsta kvalitet. Oavsett om du har ett komplicerat projekt eller behöver grundläggande tjänster, kan du lita på oss för att säkerställa att din fastighets grund är stark och pålitlig. 

Vi är stolta över att vara ditt val för betong- och grundarbete av högsta nivå, och vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar. Med oss kan du vara säker på att din fastighet är byggd på en stabil grund för en framtid av hållbarhet och framgång.

Tomtplanering och trädgårdsanläggning

CSEAB har en särskild expertis inom markarbeten såsom tomtplanering och trädgårdsanläggning vilket gör oss till det självklara valet för att förvandla din utomhusmiljö till en vacker och funktionell plats. 

Oavsett om du har drömmar om en frodig trädgård, en avkopplande uteplats eller en multifunktionell utomhusyta, så kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

Vårt dedikerade team av landskapsdesigners och trädgårdsmästare är utrustat med kreativitet, expertis och passion för att skapa trädgårdar som är unika och skräddarsydda efter dina önskemål. 

Vi förstår att varje tomt och trädgård är unik, och vi strävar alltid efter att skapa en design som tar hänsyn till de specifika karaktäristikerna och behoven på din fastighet.

markarbete södertälje

Vid tomtplanering fokuserar vi på att skapa en struktur som maximerar din användbara yta och skapar en välkomnande atmosfär. Vi tar hänsyn till faktorer som terräng, solens bana och ditt personliga användningssyfte för att utforma en plan som passar perfekt för din fastighet. Vi har redan utfört en rad tomtplaneringar åt andra kunder i Södertälje och Stockholm.

När det gäller trädgårdsanläggning är vår ambition att skapa trädgårdar som är mer än bara vackra. Vi vill skapa utrymmen där du kan uppleva glädje, ro och harmoni. Oavsett om du vill odla färgglada blommor, skapa en grönskande oas eller inrätta en plats för rekreation och underhållning, kan vi göra det åt dig.

Vårt engagemang är att överträffa dina förväntningar och göra din drömträdgård till verklighet. Med CSEAB som ditt företag för tomtplanering och trädgårdsanläggning kan du vara säker på att vi kommer att ta hand om alla dina behov och att resultatet kommer att vara en plats som du älskar att vara i. Låt oss tillsammans hitta rätt och hjälpa till att skapa den trädgård och utomhusyta du alltid har drömt om.

Kontakta oss idag för att få hjälp, mer information om oss och offert för just ditt projekt! Vi är baserade i Nykvarn men har utfört projekt och markarbeten i ett flertal andra kommuner såsom Södertälje, Gnesta, Järna, Mariefred samt övriga Stockholm.

Finplanering

Finplanering är en viktig detalj inom markarbete och en central del av våra tjänster på CSEAB. Efterfrågan på finplanering från företag som vårat ökar stadigt då kunder och konsumenter blir både mer intresserade och kunnigare på området. 

Detta gäller inte bara för trädgårdar i privata villor, utan även för innergårdar som tillhör bostadsrättsföreningar. Att omge sig med en välutformad och harmonisk trädgård ger en upplevelse av välmående och estetik som allt fler människor värderar högt.

På CSEAB ser vi varje finplaneringsprojekt som en möjlighet till att skapa en oas av skönhet och funktionalitet som förbättrar din fastighet. När du väljer oss för finplanering och trädgårdsrelaterade markarbeten, kan du förvänta dig att vara en aktiv och integrerad del av projektet. 

Dina önskemål och förväntningar är vår utgångspunkt, och vår breda erfarenhet och trädgårdskunskap utgör grunden för framgång.

Tillsammans med vårt team utvecklar vi en målbild för finplaneringen och skapar en detaljerad plan och offert för hur vi ska uppnå det önskade slutresultatet. 

Vi strävar alltid efter att skapa en markstruktur som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionell och praktisk för din fastighet. Vare sig du drömmer om en lummig trädgård, en avslappnad uteplats eller en annan unik trädgårdsdesign, har vi färdigheterna och expertisen för att göra det till verklighet.

Med vårt företag som din partner för finplanering av markarbete i Södertälje och markarbete i Nykvarn kan du vara säker på att vi kommer att leverera en bra skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov och önskemål. 

Vi är engagerade i att skapa trädgårdar och ytor som förhöjer kvaliteten på din fastighet och ger dig en plats att trivas i. Låt oss tillsammans förverkliga din vision för din utomhusmiljö och skapa en plats som du kommer att älska att vara i.

Våra tjänster

Markarbeten – Grunder, dräneringar, VA-arbeten, grov/finplaneringar, mur och stensättningar m.m

Bergarbeten – Borrning och spräckning av berg

Byggarbeten – Nyproduktion med lösvirke eller prefab, köksrenoveringar, tillbyggnader, altaner m.m

Badrumsrenovering – Rivningsarbete, tätskikt och plattsättning

Sanering – Mögel och asbestsanering

Kontakter inom alla branscher som tex konstruktörer, kvalitetsansvariga, sprängning av berg m.m.

Större leverantörer som vi bland annat samarbetar med är poolbyggnationer åt poolstore, generalentreprenad nyproduktion åt A-hus, certifierade av isodrän för dräneringsarbeten, Proffs på avlopp med installatör av enskilda avlopp åt 4evergreen och behörighet för tätskikt i våtrum med BKR.

markarbete nykvarn
anläggning av trappa

Därför ska ni anlita oss

10 års erfarenhet av bygg och renovering.

  • Resan startade med enskilt bolag och köpte så småningom in en egen grävmaskin.

  • Idag bedrivs företaget med familjär stolthet i form av C.Sjögren Entreprenad AB.

  • Inget projekt är för stort eller för litet.

  • Totalentreprenad inom Bygg & Markarbeten.

  • Etablerade samarbeten med underentreprenörer för att kunna erbjuda en totalentreprenad i allt från ritningar och bygglovsansökan till färdigt resultat.

Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte