Badrumsrenovering Nykvarn

Ett tryggt och säkert företag med flera års erfarenhet av badrumsrenoveringar hjälper gärna dig när det är dags för en renovering av ditt badrum. 

CSEAB kan leverera en badrumsrenovering som är snabb, prisvärd och kvalitativ- precis efter dina önskemål.

Ring oss idag 070 237 47 00 och ta första steget mot ett nytt badrum. Vi ger snabba offerter utan kostnad.  

Vi är badrumspecialister och innehar tätskiktsbehörighet sedan 2021 utfärdad av BKR -byggkeramikrådet. De tätskikt vi arbetar med är Lip och Ardex.

Nära samarbeten med olika leverantörer och leverantörer av kakel, klinker och övrig badrumsinredning. Vi utför badrumsrenoveringar i Nykvarn, Södertälje, Järna, Gnesta, Mariefred och hela Stockholm.

Badrumsrenovering Nykvarn

Badrummet är ett av de mest använda och viktiga rummen i våra hem. Det är platsen där vi börjar och avslutar våra dagar, där vi kopplar av och laddar upp.

Därför är det avgörande att ha ett badrum som inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. En välplanerad och noggrant genomförd badrumsrenovering kan förvandla ditt badrum och förbättra hela din boendemiljö.

När det kommer till badrumsrenoveringar i Nykvarn och dess omgivningar, Södertälje, Järna, Mariefred, Strängnäs, Gnesta med flera, kan den självklara partnern för ditt projekt bli CSEAB. 

Med många års erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativa resultat är CSEAB det ledande företaget för badrumsrenovering Nykvarn, Järna, Gnesta, Södertälje och Mariefred m.m. 

badrumsrenovering nykvarn

En trygg badrumsrenovering i Nykvarn

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss för din badrumsrenovering. Vi innehar tätskiktsbehörighet sedan 2021 och har gjort åtskilliga jobb sen dess!

Bör du renovera ditt badrum?

Badrumsrenovering är en investering i ditt hem och din livskvalitet. Att hålla ditt badrum i gott skick är inte bara estetiskt tilltalande utan också avgörande för att säkerställa funktion och komfort. 

Här ska vi utforska vikten av regelbunden underhåll och renovering av badrum samt ge råd om hur ofta du bör överväga att renovera ditt badrum för att undvika kostsamma problem i framtiden. Vi sammanfattar vikten av regelbunden badrumsunderhåll i några få punkter:

 

 • Fukt och mögel

Badrummet är en plats med hög fuktighet, och om det inte underhålls ordentligt kan det vara en grogrund för mögel och mögelrelaterade problem. Regelbunden rengöring, ventilation och tätning av fogar är nödvändiga åtgärder för att förhindra fuktskador och mögelbildning.

 

 • Slitage

Badrumsmaterial och armaturer utsätts dagligen för slitage. Om du inte underhåller och reparerar små skador i tid kan de utvecklas till större och dyrare problem.

 

 • Funktionalitet

Badrummet ska vara funktionellt och anpassat till dina behov. Om det inte uppfyller dina krav eller om dina behov ändras över tid, kan en renovering vara nödvändig för att göra badrummet mer användbart och praktiskt.

 

Hur ofta behöver du renovera ditt badrum?

 

Det finns ingen universell tidsram för när du bör renovera ditt badrum, eftersom det beror på flera faktorer, inklusive badrummets ålder, användning och kvaliteten på de ursprungliga installationerna. Här är dock några riktlinjer att följa:

 

 • Ålder

Om ditt badrum är mycket gammalt och inte har renoverats på flera decennier, kan det vara dags att överväga en omfattande renovering för att modernisera och uppgradera dess funktion och estetik.

 

 • Förändrade behov

Om din familjesituation har förändrats, till exempel om du har fått barn eller om äldre personer bor i ditt hem, kan det vara nödvändigt att anpassa badrummet för att möta nya behov, såsom tillgänglighet och säkerhet.

 

 • Slitage och skador

Om du märker att material, rör eller armaturer i badrummet börjar visa tecken på slitage eller om du upplever läckor och vattenskador, bör du inte vänta med att agera. Snabb åtgärd kan förhindra större skador och kostnader senare.

 

 • Stil och trender

Om du vill hålla ditt hem modernt och aktuellt, kan du överväga mindre renoveringar med jämna mellanrum för att uppdatera badrummets utseende och funktion utan att genomgå en fullständig ombyggnad.

 

 • Budget

Din budget spelar också en viktig roll. Du kan välja att göra mindre uppgraderingar och underhåll årligen eller spara för en större renovering med längre mellanrum.

 

Det är viktigt att vara uppmärksam på ditt badrums skick och behov. Regelbundet underhåll och små renoveringar kan förlänga badrummets livslängd och undvika större kostnader i framtiden. När du överväger en renovering av badrum i Södertälje,Stockholm eller Nykvarn, se till att anlita en pålitlig entreprenör som CSEAB för att säkerställa att arbetet utförs professionellt och håller hög kvalitet.

renovera badrum i nykvarn

CSEAB - en lokal entreprenör i Nykvarn

Fördelarna med att anlita ett lokalt företag för badrumsrenovering i Nykvarn

Att välja ett lokalt företag som CSEAB för din badrumsrenovering i Nykvarn erbjuder flera värdefulla fördelar.

Snabbare respons till dig som kund

Att ha en lokal entreprenör som oss nära till hands betyder att du kan förvänta dig snabbare svar på dina förfrågningar. Om du behöver akut service eller har frågor som kräver omedelbar uppmärksamhet kan vi snabbt stå till din tjänst. Detta ökar effektiviteten och minimerar onödiga fördröjningar.

Personliga relationer

Lokala entreprenörer värderar sina relationer med sina kunder och samhället. De strävar efter att skapa nöjda kunder och bygga ett gott rykte inom sitt lokala område. Denna personliga approach innebär att du kan förvänta dig en mer engagerad och skräddarsydd kundservice. De känner till dina behov och prioriterar att tillgodose dem.

Kännedom om lokala resurser 

Vi på CSEAB har redan etablerade relationer med andra lokala leverantörer och underleverantörer. Detta gör det möjligt för oss att säkerställa att du får tillgång till högkvalitativa material och tjänster till konkurrenskraftiga priser. 

Lättare att följa upp

 Det ska kännas tryggt att även efter slutfört arbete få hjälp och respons om det skulle behövas. Efter att ditt projekt är slutfört behöver du inte oroa dig för att entreprenören ska försvinna från området. Ett lokalt företag är fortfarande inom räckhåll för att hantera eventuella garantier eller underhåll som kan uppstå. Det ger dig trygghet och förenklar processen med att upprätthålla och vårda ditt projekt på lång sikt.

 

Kontaka oss redan idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med ditt badrum och kommande renovering av badrum!

Om CSEAB

CSEAB är ett mångsidigt mark- och byggföretag som är precis lagom stort för att hantera projekt av alla typer och storlekar. Vad som utmärker oss är vår dedikation och yrkesstolthet, som vi alltid tar med oss till varje uppdrag vi utför.

Oavsett om det handlar om markarbeten, byggprojekt eller ROT-arbeten som badrumsrenoveringar, dräneringar och mögelsanering, så strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera perfekta resultat.

Vårt mål är att alltid lämna efter oss ett arbete som är väl utfört och som överträffar dina förväntningar. Vi förstår att en nöjd kund är den bästa marknadsföringen och att rekommendationer från nöjda kunder är det högsta berömmet vi kan få.

CSEAB är baserat i Nykvarn men vi är samtidigt redo att hjälpa kunder i södra delarna av Stockholm samt Mälardalen.

 Vi har utfört arbeten som till exempel badrumsrenoveringar i Järna, Mariefred, Södertälje, Gnesta, Strängnäs mfl.

Läs vidare för att se varför CSEAB bör bli din samarbetspartner när det kommer till badrumsrenovering i Nykvarn.

Våra tjänster

Markarbeten – Grunder, dräneringar i Stockholmsområdet, VA-arbeten, grov/finplaneringar, mur och stensättningar m.m

Bergarbeten – Borrning och spräckning av berg

Byggarbeten – Nyproduktion med lösvirke eller prefab, köksrenoveringar, tillbyggnader, altaner m.m

Badrumsrenovering – Rivningsarbete, tätskikt och plattsättning

Sanering – Mögel och asbestsanering

Kontakter inom alla branscher som tex konstruktörer, kvalitetsansvariga, sprängning av berg m.m.

Större leverantörer som vi bland annat samarbetar med är poolbyggnationer åt poolstore, generalentreprenad nyproduktion åt A-hus, certifierade av isodrän för dräneringsarbeten, Proffs på avlopp med installatör av enskilda avlopp åt 4evergreen och behörighet för tätskikt i våtrum med BKR.

husbygge
anläggning av trappa

Därför ska ni anlita oss

10 års erfarenhet av bygg och renovering.

 • Resan startade med enskilt bolag och köpte så småningom in en egen grävmaskin.

 • Idag bedrivs företaget med familjär stolthet i form av C.Sjögren Entreprenad AB.

 • Inget projekt är för stort eller för litet.

 • Totalentreprenad inom Bygg & Markarbeten.

 • Etablerade samarbeten med underentreprenörer för att kunna erbjuda en totalentreprenad i allt från ritningar och bygglovsansökan till färdigt resultat.

Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte