Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

I samband med bostadsköp väljer många att renovera badrummet, men det kan också vara ett sätt för att ge en ny känsla och stil i hemmet. På C.Sjögren har vi mångårig erfarenhet från just badrumsrenoveringar och hjälper kunder med allt från utbyggnad av badrum, tätskikt och plattsättningar av klinker och kakel samt microcement. Våra yrkesskickliga hantverkare har både kompetens och känsla för detalj när det gäller badrumsrenovering. Vi har inte bara våtrumsbehörighet genom BKR utan är också certifierade för microcement och kommer gärna ut och visar provexempel på olika ytor.

Skapa ditt unika badrum

Behöver du tips på vägen när det gäller kakel till badrummet eller kanske funderingar på hur duschutrymmet bäst installeras? Inga problem, vi hjälper dig gärna från idé till ditt slutliga drömbadrum. Ingenting är omöjligt för oss och vi skräddarsyr ofta renoveringar för att säkerställa ett badrum helt enligt kundens önskemål. Vi är nöjda först när kunden är nöjd!

Certifikat och Behörighet

Vi innehar certifikat och behörighet för att utföra alla typer av jobb och installationer i våtutrymmen. Inför varje enskilt uppdrag planerar vi badrumsrenoveringen noggrant och bokar in underleverantörer för de moment som kräver expertis från annat håll. Det kan till exempel röra sig om VVS eller elarbeten där resurser tas in för att färdigställa det nya badrummet.

Ditt självklara val

Oavsett om du vill totalrenovera badrummet eller bara ge rummet en ny stil och inredning är C.Sjögren din självklara partner. Vi törs lova ett badrum helt i din anda som uppfyller dina förväntningar på alla plan. Hör av dig till oss med din förfrågan på badrumsrenovering – vi återkopplar omgående och är snabbt igång med ditt projekt.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS