Rivningsarbete

River för hand, med maskin eller bilrobot/grävmaskin. Val av metod beror på uppdragets omfattning.

rivningsarbete stockholm

Riv säkert på rätt sätt

Vi utför rivningsarbete av flera olika karaktär. Val av metod beror på just ditt behov. 

Erfaren rivningsfirma i Stockholm, Nykvarn, Järna, Gnesta, Södertälje m.m

Vi är ditt pålitliga val när det gäller rivningsarbete i Stockholm och omgivande områden, inklusive Nykvarn, Järna, Gnesta, och Södertälje m.m. Med flera års erfarenhet och en stark kompetens inom rivningsarbete är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa och effektiva rivningstjänster som uppfyller våra kunders unika behov och önskemål. Vi är specialiserade på demolering och rivning samt utför även saneringar i samband med rivning.

Varför välja oss? - En erfaren rivningsfirma i Stockholm

Vi på CSEAB är en erfaren rivningsfirma med ett gediget kunnande inom branschen. Vi har utfört framgångsrika rivningsprojekt både åt företag och privatpersoner i Stockholm och de omkringliggande områdena. Vår personal har god utbildning och kompetens och har många års erfarenhet av rivning. Vi är särskilt stolta över vår förmåga att anpassa oss till projektets storlek och komplexitet, från mindre rivningsarbeten, såsom rivning av innerväggar och ytskikt, till större rivningsprojekt med användning av moderna maskiner och rivningsrobotar.

Kundcentrerat tillvägagångssätt

Vi värdesätter starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi förstår att varje rivningsprojekt är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Vårt dedikerade team finns alltid tillgängligt för att besvara dina frågor och guida dig genom rivningsprocessen. Vi är här för att hitta den bästa lösningen för ditt specifika behov.

Rivning med fokus på miljön

Vi har ett starkt miljöengagemang och strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön. Vi följer alla gällande regler och erbjuder våra kunder deponistatistik på det avfall vi transporterar bort.

Rivning och sanering

Vårt erbjudande inkluderar rivning, demolering och sanering av olika slag. Om ditt projekt involverar farligt avfall som asbest, PCB eller andra miljöfarliga material, har vi den nödvändiga behörigheten och kompetensen för att hantera detta säkert. Din trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet, särskilt när det gäller saneringsarbeten.

Rivning för olika ändamål

Vi utför rivningsarbete för olika ändamål, inklusive ombyggnadsrivning och totalrivning. Ombyggnadsrivning används för att möjliggöra renoveringar och förändringar inom en befintlig byggnad. Totalrivning är när hela byggnaden måste tas bort, och vi har erfarenhet av att hantera detta med metoder som passar projektets krav och platsens förutsättningar.Hur vi jobbar - Rivning i praktiken

Vår process för rivning i Stockholm, Nykvarn, Järna, Gnesta, Mariefred och andra områden involverar flera steg. Vi inleder alltid med en noggrann materialinventering för att förstå projektets omfattning och säkerhetskrav. Vid behov ansöker vi om rivningslov för att säkerställa att alla nödvändiga tillstånd är på plats. Vi prioriterar sanering av farliga material och följer sedan en strukturerad rivningsprocess där avfallet sorteras och transporteras bort enligt riktlinjer.

Kontakta oss för just ditt projekt

Oavsett om du planerar en ombyggnad, renovering eller en totalrivning, är CSEAB redo att vara din partner för alla dina rivningsbehov. Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna för att säkerställa att ditt projekt utförs smidigt och effektivt. 

 

Kontakta oss idag för att diskutera ditt rivningsprojekt och begära en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med ditt nästa projekt!Våra tjänster

Markarbeten – Grunder, dräneringar, VA-arbeten, grov/finplaneringar, mur och stensättningar m.m

Bergarbeten – Borrning och spräckning av berg

Byggarbeten – Nyproduktion med lösvirke eller prefab, köksrenoveringar, tillbyggnader, altaner m.m

Badrumsrenovering – Rivningsarbete, tätskikt och plattsättning

Sanering – Mögel och asbestsanering

Kontakter inom alla branscher som tex konstruktörer, kvalitetsansvariga, sprängning av berg m.m.

Större leverantörer som vi bland annat samarbetar med är poolbyggnationer åt poolstore, generalentreprenad nyproduktion åt A-hus, certifierade av isodrän för dräneringsarbeten, Proffs på avlopp med installatör av enskilda avlopp åt 4evergreen och behörighet för tätskikt i våtrum med BKR.

husbygge
anläggning av trappa

Därför ska ni anlita oss

10 års erfarenhet av bygg och renovering.

  • Resan startade med enskilt bolag och köpte så småningom in en egen grävmaskin.

  • Idag bedrivs företaget med familjär stolthet i form av C.Sjögren Entreprenad AB.

  • Inget projekt är för stort eller för litet.

  • Totalentreprenad inom Bygg & Markarbeten.

  • Etablerade samarbeten med underentreprenörer för att kunna erbjuda en totalentreprenad i allt från ritningar och bygglovsansökan till färdigt resultat.

Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte