TOTALENTREPRENAD​

Totalentreprenad

C.Sjögren är en väletablerad aktör med mångårig erfarenhet från byggbranschens många områden. Idag kan vi stolt erbjuda en fulländad kompott av tjänster inom bygg och mark till både enskilda privatpersoner, företag och bostadsföreningar. Vår personalstyrka är högst kompetent och som byggföretag Förfogar vi över en bredd av resurser för att kunna erbjuda totalentreprenad. Anlitar du oss som totalentreprenad är det alltså vi som genomför alla moment helt i egna led.

 

Vi hjälper dig

Från vår sida spelar det ingen roll om det rör sig om ett nybygge eller renovering – vi engagerar oss alltid fullt ut och är noggranna inom alla moment.

Vi sköter allt

Du kan anlita oss för totalentreprenad där vi sköter allt från dag ett till slutlig leverans och eventuella åtgärder efter slutbesiktning. Vi tar fram allt från ritningar och planlösningar till ansökan om bygglov, genomförande av projektet och till ett färdigt slutresultat.

Många av våra kunder anlitar oss just för att låta en och samma aktör ha ansvar för hela projektet. De känner sig helt enkelt trygga i att låta C.Sjögren stå för alla moment – från idé till slutförande. All dialog sker direkt med vår byggledare och du behöver inte ha flera bollar i rullning. Vi sköter allt som har att göra med byggprojektet!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS