Totalentreprenad i Södertälje

Totalentreprenad i Södertälje

C.Sjögren är en väletablerad aktör med mångårig erfarenhet från byggbranschens många områden. Idag kan vi stolt erbjuda en fulländad kompott av tjänster inom bygg och mark till både enskilda privatpersoner, företag och bostadsföreningar. Vår personalstyrka är högst kompetent och som byggföretag räknar vi med rätt resurser för att erbjuda totalentreprenad. Anlitar du oss som totalentreprenad är det alltså vi som genomför alla moment helt i egna led.

Vi hjälper dig

Från vår sida spelar det ingen roll om det rör sig om ett nybygge eller renovering – vi engagerar oss alltid fullt ut och lägger energi på alla moment. Värt att nämna är att vi räknar med ett nära nätverk av leverantörer, vilket innebär att vi kan erbjuda riktigt bra priser på alla typer av tjänster.

Vi sköter allt

Du kan anlita oss för totalentreprenad där vi sköter allt från dag ett till slutlig leverans och inspektion av resultatet. Vi tar fram allt från ritningar och planlösningar till att ansöka om bygglov, genomförande av projektet och ett färdigt bygge. En viktig del av vår verksamhet är våra etablerade samarbeten med underentreprenörer som innebär att vi kan erbjuda en fulländad service. Vi samarbetar med aktörer inom:

  • El och installation
  • VVS & rörmokeri
  • Arkitektur/inredning

Många av våra kunder anlitar oss just för att låta en och samma aktör ha ansvar för hela projektet. De känner sig helt enkelt trygga i att låta C.Sjögren stå för alla moment – från idé till slutförande. All dialog sker direkt med vår byggledare och du behöver inte ha flera bollar i rullning. Vi sköter allt som har att göra med byggprojektet!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS