OM OSS

Badrumsrenovering

Vi utför fullständiga badrumsrenoveringar från idé till färdigt projekt. I vår badrumsrenovering ingår installation av el och VVS, plattsättning, måleri och snickeri samt inredning. Vi besiktigar även badrummet efteråt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att kunden sluter avtal med en entreprenör för hela projektet. C. Sjögren entreprenad utför allt ifrån uppförande av byggnaden till installation av VVS och el. För kundens del innebär detta att synpunkter rapporteras direkt till oss, så löser vi det. Vår totalentreprenad är en mycket uppskattad tjänst hos våra kunder, som uppskattar att ha en entreprenör som samordnar hela projektet.

Mark

Markarbete är ofta förarbete till de flesta byggprojekt, och ett viktigt moment som vi gärna tar oss an. C. Sjögren entreprenad erbjuder olika markarbeten såsom schaktning, grundarbeten, dräneringar, avlopp, murbyggnationer och stensättningar. Det mesta inom mark helt enkelt. Vi har en varierad maskinpark och erfarenhet som gör oss mångsidiga och löser ofta de utmaningar som kan uppstå.

Om Oss

C. Sjögren entreprenad är ett företag med tio anställda. Vi erbjuder tjänster inom bygg, mark badrumsrenovering, totalentreprenad, dränering och mögelsanering. Vi har två avdelningar med ansvar för bygg respektive markarbeten. Vi känner stark yrkesstolthet för vårt arbete och tar oss an både stora och små projekt med stor entusiasm.

Bygg

C. Sjögren entreprenad arbetar både med renovering och med nybyggnation, så vi kan lösa det mesta. Vi åtar oss allt ifrån lösvirkeshus till mindre servicearbeten. Vi har kompetens inom snickeri, plattsättning, målning, inredning, sanering, rivning m.m. Tack vare långvariga samarbeten med lokala samarbetspartners erbjuder vi våra tjänster med en trygghet i utförandet. Vi kan även vara behjälpliga med med bygglovsprocessen.

Dränering och mögelsanering

Vattenskador och mögel är ett allvarligt problem. En vattenskada kan göra så att delar av huset försvagas och ruttnar, vilket kan leda till att huset rasar. Mögel kan orsaka hälsoproblem och är särskilt farligt för barn. C. Sjögren entreprenad erbjuder dränering och mögelsanering av hus. Kontakta oss om ni misstänker mögel eller vattenskador, vi hjälper er!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS