Mögelsanering i

Mögelsanering i

Känner du lukt från fukt och mögel i källaren eller behöver du omdränera kring huset i samband med byggnation? Vi har stor kunskap om dränering och har under årens gång hjälpt många kunder att få bukt på fukt- och mögelproblem genom anpassad sanering. Nyfiken på våra tjänster eller kanske önskar du offert på ett byggprojekt? Tveka inte att höra av dig – vi återkommer omgående med prisförslag och detaljer!

Få bort fukten

Inte sällan får vi förfrågan från kunder som önskar renovera huset och då även göra om källarutrymmet till bostad. I dessa fall är det ytterst viktigt att dränera huset för att få bort fukt. För en bostad är dränering viktigt för att skapa ett sunt klimat. Fuktskadade rum luktar inte bara illa utan kan också vara direkt skadliga för hälsan. På C.Sjögren är vi experter på dränering och ser alltid till att hitta källan till fuktproblemet i bostaden, vilka oftast är:

Vattenansamling från regn/snö

Grundvatten i mark

Luft med hög fuktighetsgrad

Undvik fuktskador

En direkt orsak till att fastigheter och hus drabbas av fuktskador är problem med vattenansamling på närliggande mark utomhus. Anlita C.Sjögren för att dränera marken eller trädgården i syftet att undvika ödessamma konsekvenser inomhus. Tipset är att vara vaksam vid regn och oväder för att tidigt åtgärda eventuella problem som snabbt kan växa sig större. Små skador som orsakats på grund av fukt eller mögel kan på kort tid leda till stora kostnader och ödessamma konsekvenser.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Mögelsanering

När vi utför mögelsanering är det med precision och noggrannhet för att säkerställa ett korrekt utfört jobb som håller länge. Tack vare en helt egen maskinpark kan vi erbjuda mögelsanering av de flesta typer av fastigheter och lokaler. Miljövänliga alternativ och tillvägagångssätt är alltid i fokus när vi åtar oss dräneringsjobb. 

KONTAKTA OSS