Dränering Botkyrka

Grundarbete, dränering, markanläggning, schaktning, vatten och avloppsarbeten och andra typer av grävarbeten.

dränering stockholm

Känner du lukt från fukt och mögel i källaren eller behöver du omdränera kring huset i samband med byggnation? Vi har stor kunskap om dränering och har under årens gång hjälpt många kunder att få bukt på fukt- och mögelproblem genom anpassad sanering. Nyfiken på våra tjänster eller kanske önskar du offert på ett byggprojekt? Tveka inte att höra av dig – vi återkommer omgående med prisförslag och detaljer!

 

Få bort fukten

Inte sällan får vi förfrågan från kunder som önskar renovera huset och då även göra om källarutrymmet till bostad. I dessa fall är det ytterst viktigt att dränera huset för att få bort fukt. För en bostad är dränering viktigt för att skapa ett sunt klimat. Fuktskadade rum luktar inte bara illa utan kan också vara direkt skadliga för hälsan. På C.Sjögren är vi experter på dränering och ser alltid till att hitta källan till fuktproblemet i bostaden, vilka oftast är:

Vattenansamling från regn/snö

Grundvatten i mark

Luft med hög fuktighetsgrad

Undvik fuktskador

En direkt orsak till att fastigheter och hus drabbas av fuktskador är problem med vattenansamling på närliggande mark utomhus. Anlita C.Sjögren för att dränera marken eller trädgården i syftet att undvika ödessamma konsekvenser inomhus. Tipset är att vara vaksam vid regn och oväder för att tidigt åtgärda eventuella problem som snabbt kan växa sig större. Små skador som orsakats på grund av fukt eller mögel kan på kort tid leda till stora kostnader och ödessamma konsekvenser.

Läs allt om dränering Stockholm här

Botkyrka är ett område som ibland kan drabbas av grundvattenproblem, vilket kan påverka fastigheter negativt. För att skydda din fastighets struktur och värde är det viktigt att ta itu med dessa problem på ett proaktivt sätt. CSEAB, ett företag med många års erfarenhet inom dränering i Botkyrka, är din pålitliga partner när det gäller att hantera dessa utmaningar.

CSEAB har arbetat i Botkyrka och de omgivande områdena under många år och har byggt upp en stark expertis inom dräneringslösningar. Vår erfarna personal och avancerade teknik gör oss till den ideala valet för fastighetsägare som behöver hantera grundvattenproblem på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Våra tjänster

Markarbeten – Grunder, dräneringar, VA-arbeten, grov/finplaneringar, mur och stensättningar m.m

Bergarbeten – Borrning och spräckning av berg

Byggarbeten – Nyproduktion med lösvirke eller prefab, köksrenoveringar, tillbyggnader, altaner m.m

Badrumsrenovering – Rivningsarbete, tätskikt och plattsättning

Sanering – Mögel och asbestsanering

Kontakter inom alla branscher som tex konstruktörer, kvalitetsansvariga, sprängning av berg m.m.

Större leverantörer som vi bland annat samarbetar med är poolbyggnationer åt poolstore, generalentreprenad nyproduktion åt A-hus, certifierade av isodrän för dräneringsarbeten, Proffs på avlopp med installatör av enskilda avlopp åt 4evergreen och behörighet för tätskikt i våtrum med BKR.

husbygge
anläggning av trappa

Därför ska ni anlita oss

10 års erfarenhet av bygg och renovering.

  • Resan startade med enskilt bolag och köpte så småningom in en egen grävmaskin.

  • Idag bedrivs företaget med familjär stolthet i form av C.Sjögren Entreprenad AB.

  • Inget projekt är för stort eller för litet.

  • Totalentreprenad inom Bygg & Markarbeten.

  • Etablerade samarbeten med underentreprenörer för att kunna erbjuda en totalentreprenad i allt från ritningar och bygglovsansökan till färdigt resultat.

Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte