Byggföretag i Huddinge

Byggföretag i Huddinge

Varmt välkommen till oss på C. Sjögren Entreprenad AB! Vi är det kundfokuserade företaget som med stort engagemang och yrkesstolthet tar oss an uppdrag av skiftande slag; allt från bygg och mark till badrumsrenovering, dränering och mögelsanering. Inget projekt är för stort eller för litet. Ambitionen är att alltid lämna ett bra resultat på utfört arbete för att du som kund ska bli helt nöjd. Vi tål dessutom att jämföras både vad gäller pris och utförande, så hör alltid med oss först! Vår verksamhet utgår från Nykvarn.

Låt oss realisera dina bygg- eller renoveringsdrömmar

Våra tio anställda har lång samlad erfarenhet från branschen, vilket borgar för god kvalitet och leverans av de bästa lösningarna helt baserade på dina behov. Kanske har du en rad idéer för ditt hem som du vill realisera? Tillsammans med dig kommer vi fram till vad som ska göras utifrån din budget och dina önskemål.

Certifikat

Totalentreprenad för optimal smidighet och kontroll

Vår stora styrka är en bred inriktning i och med två separata avdelningar: bygg- och markarbeten. Det här gör att vi kan erbjuda totalentreprenad inom ett och samma företag, vilket är mycket fördelaktigt för dig som kund. Arbetet kan på så sätt samordnas av en enda ansvarig utförare på ett mycket effektivt sätt. Du behöver dessutom inte kontakta flera olika bolag för att utföra flera olika moment, samtidigt som du får allt utfört arbete specificerat på en och samma faktura. Bara fördelar, med andra ord!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontakta C. Sjögren Entreprenad AB

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar, eller om du önskar en kostnadsfri offert. Självklart ordnar vi med det administrativa arbetet kring ROT-avdrag för den som så vill. Du når oss enkelt via telefon, mejl eller genom att använda kontaktformuläret. Vi ser fram emot att höra från dig!

KONTAKTA OSS